fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Τις 82 νίκες καριέρας έφτασε η Μικαέλα Σίφριν! (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Τις 82 νίκες καριέρας έφτασε η Μικαέλα Σίφριν! (vid)

Ιστορική η σημερινή μέρα για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι καθώς η Μικαέλα Σίφριν επικράτησε στον αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στην Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας και έφτασε τις 82 νίκες καριέρας, πιάνοντας στην πρώτη θέση την συμπατριώτισσά της, Λίντσεϊ Βον.

 Η Σίφριν είχε φτάσει τις 81 νίκες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αλλά έχασε 2 φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ, αρχικά εξαιτίας του καιρού στο Ζάγκρεμπ και χθες λόγω του λάθους της στο δεύτερο σκέλος του αγώνα. Η ίδια αρχίζει πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον της και στο απόλυτο ρεκόρ των 86 νικών του Σουηδού Ίνγκεμαρ Στένμαρκ.

 Το πρώτο της σκέλος ήταν εξαιρετικό με έναν ρυθμό που καμία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ενώ στο δεύτερο έκανε αρκετά για να πάρει τη νίκη με την Ιταλίδα Φεντερίκα Μπρινιόνε και την Λάρα Γκουτ από την Ελβετία να την ακολουθούν στο βάθρο από τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 Η Σίφριν θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 83 νίκες και να προσπεράσει τη Βον το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα του Φλαχάου στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά