fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Γαλλία επικράτησε στο μεικτό ομαδικό της Πολιούκα (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Γαλλία επικράτησε στο μεικτό ομαδικό της Πολιούκα (vid)

H Τζούλια Σιμόν ήταν εκείνη που οδήγησε την ομάδα της Γαλλίας στη νίκη, στην Πολιούκα της Σλοβενίας, στον πρώτο αγώνα μεικτής ομαδικής σκυταλοδρομίας, στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου.

 Φαμπιάν Κλοντ, Κεντάν Φιγιόν Μεγιέ και Ανάις Σεβαλιέ-Μπουσέ είχαν ένα γύρο ποινής και 7 εφεδρικές σφαίρες μέχρι την στιγμή που έκανε την είσοδό της η πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία των γυναικών και η ίδια ήταν αλάνθαστη στη θέση πρηνηδόν ενώ χρειάστηκε μία εφεδρική σφαίρα για να πάρει τη νίκη για την ομάδα της με επίδοση μίας ώρας 19 λεπτών και 48,9 δευτερολέπτων.

 Με τον άνεμο να είναι δυνατός και τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της η Σιμόν δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τις συνθήκες. «Ήταν μία πραγματικά καλή ομαδική προσπάθεια. Ήταν ωραίο να παίρνω μέρος στο πρώτο τέτοιο αγώνα της σεζόν. Καλή εμφάνιση για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενη με την εμφάνισή μου, πρέπει να κρατάς την συγκέντρωσή σου στον άνεμο».

 Η Ιταλία με 7 εφεδρικές σφαίρες πήρε τη 2η θέση με διαφορά 24,6 δευτερολέπτων. Η Σουηδία με ένα γύρο ποινής και πέντε εφεδρικές σφαίρες αλλά και ένα εξαιρετικό τελευταίο κομμάτι από την Ελβίρα Έμπεργκ, ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση 47,2 δευτερολέπτων.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά