fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διπλή εντός έδρας επιτυχία για τον Άπαργιοντς

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διπλή εντός έδρας επιτυχία για τον Άπαργιοντς

Ο Κρίστερς Άπαργιοντς απόλαυσε την παρουσία του στην Ζιγκούλντα της Λετονίας καθώς μπροστά στο κοινό της χώρας του πήρε τη νίκη τόσο στο ατομικό όσο στην ομαδική σκυταλοδρομία, στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου λουτζ, στην πόλη που γεννήθηκε.

 Η νίκη του στο ατομικό αγώνισμα ήταν η πρώτη του σε διάστημα που ξεπέρασε το ένα έτος καθώς είχε τον ταχύτερο χρόνο και στα 2 σκέλη με συνολικό χρόνο ένα λεπτό και 35,228 δευτερόλεπτα. Οι επόμενοι τρεις είχαν διαφορά μόλις τεσσάρων εκατοστών του δευτερολέπτου με τον Γερμανό Μαξ Λάνγκενχαν να παίρνει τη 2η θέση μπροστά από τον Ιταλό Ντόμινικ Φισνάλερ ενώ εκτός βάθρου έμεινε ο Γερμανός Φέλιξ Λοχ.

 Ο Άπαργιοντς μαζί με τους συναθλητές του κατάφερε να πάρει νέα νίκη με συνολική επίδοση 2 λεπτών και 12,111 δευτερολέπτων, μπροστά από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία με τη Λετονία να μετρά πλέον ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο. Το βάθρο ολοκλήρωσε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ η Αυστρία που ήταν 3η στον προηγούμενο σταθμό, στο Γουίστλερ του Καναδά, δεν κατάφερε να τερματίσει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά