fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικήτρια στο μεικτό ατομικό η Νορβηγία (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικήτρια στο μεικτό ατομικό η Νορβηγία (vid)

Βέτλε Σιάασταντ Κρίστιανσεν και Ίνγκριντ Λάντμαρκ Τάντρεβολντ από τη Νορβηγία πήραν τη νίκη στην Πολιούκα της Σλοβενίας για το παγκόσμιο κύπελλο διάθλου στον πρώτο ατομικό μεικτό αγώνα στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου με το συγκεκριμένο δίδυμο να μην απειλείται μετά την πρώτη αλλαγή και να χρησιμοποιεί μόλις 5 εφεδρικές σφαίρες για να πάρει τη νίκη σε 38 λεπτά και 54,1 δευτερόλεπτα.

 Ο Κρίστιανσεν δήλωσε ότι ήταν λυπημένος που δεν πήρε μέρος στο τελευταίο σκέλος αλλά ήταν κι ενθουσιασμένος με την απόδοση της συναθλήτριάς του. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ήταν κάπως διαφορετικό να βγαίνω πρώτος, ένιωσα πολύ καλά σήμερα, μακάρι να έβγαινα στο τελευταίο σκέλος αλλά ήταν υπέροχο να βλέπω την Ίνγκριντ. Ένιωσα καλά και προσπάθησα να της δώσω την καλύτερη δυνατή διαφορά».

 Εξίσου ικανοποιημένη ήταν και η συναθλήτριά του. «Είχαμε υπέροχα πέδιλα, οι προπονητές είπαν ότι είχα διαφορά από τη γαλλική ομάδα οπότε ήμουν έκπληκτη αλλά και χαρούμενη. Στο τελευταίο πεδίο βολής ούρλιαξα από χαρά».

Η γαλλική ομάδα των Αντονάν Γκιγκονάτ και Λου Ζανμονό, με έξι εφεδρικές σφαίρες, πήραν τη 2η θέση σε απόσταση 41 δευτερολέπτων. Η ελβετική ομάδα με τους Νίκλας Χάρτβεγκ και Άμι Μπεσέργκα, με 8 εφεδρικές σφαίρες, πήραν την 3η θέση σε απόσταση 49,6 δευτερολέπτων από τους νικητές.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά