fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Βιλχόβα (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Βιλχόβα (vid)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην τεχνική κατάβαση η Πέτρα Βιλχόβα επικράτησε της Μικαέλα Σίφριν στον αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι στο Φλαχάου της Αυστρίας σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην σεζόν.

 Η Αμερικανίδα Μικαέλα Σίφριν με τη νίκη της στην Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας πριν λίγες ημέρες έφτασε τις 82 νίκες καριέρας και ισοφάρισε το ρεκόρ της συμπατριώτισσάς της, Λίντσεϊ Βον, παίρνοντας αυτή τη φορά τη 2η θέση πίσω από την 27χρονη Σλοβάκα που με 2 καλά σκέλη είχε συνολικό χρόνο ενός λεπτού και 51,95 δευτερολέπτων, 43 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερη από την Σίφριν.  «Είναι μία υπέροχη ημέρα για εμένα επειδή περίμενα πολύ καιρό να επιστρέψω στην πρώτη θέση», είπε η νικήτρια. «Ευχαριστώ πολύ το κοινό και στην ομάδα μου που με στήριξε, είναι κάτι το ξεχωριστό».

 Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Λένα Ντουρ με τη Γερμανίδα να παίρνει το πρώτο της μετάλλιο στην σεζόν. Η Σίφριν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του αγωνίσματος με 605 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Ελβετίδα Γουέντι Χόλντενερ με 470 και η Βιλχόβα με 405. Στη γενική βαθμολογία η Σίφριν είναι επικεφαλής με 1.195 και την Σλοβάκα να ακολουθεί με 796.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά