fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αρχή με νίκη στο Ρουπόλντινγκ για τον Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αρχή με νίκη στο Ρουπόλντινγκ για τον Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Τις 8 νίκες σε 11 αγώνες στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου έφτασε ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο καθώς ο Νορβηγός παρά τις 2 άστοχες βολές και τα ισάριθμα λεπτά ποινής αποδείχθηκε ταχύτερος στον ατομικό αγώνα 20 χιλιομέτρων στο Ρουπόλντινγκ της Γερμανίας, τον πέμπτο σταθμό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 Ο Μπο κάλυψε την απόσταση σε 48 λεπτά και 48,4 δευτερόλεπτα με τον συμπατριώτη του, τον Βέτλε Σιάασταντ Κρίστιανσεν να περνά στην πρώτη θέση ωστόσο η μία άστοχη βολή έκανε τη διαφορά καθώς σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σε απόσταση 9,9 δευτερολέπτων.

 «Ήταν ένας από τους σκληρότερους αγώνες της σεζόν με το μαλακό και βαθύ τεχνητό χιόνι εδώ, δύσκολες συνθήκες και προβλήματα με τον ηλεκτρισμό. Ήταν δύσκολα για τους αθλητές και ελπίζω να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά στο υπόλοιπο της εβδομάδας», είπε ο Μπο που έφτασε τις 62 νίκες καριέρας.

 Ο 35χρονος Γιάκοβ Φακ από την Σλοβενία, ένας από τους μόλις 5 που είχαν αγωνιστεί σε αυτή την περιοχή όταν είχε φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012, ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση 29,7 δευτερολέπτων από το νικητή παρά το γεγονός ότι ήταν αλάνθαστος και στις 20 βολές. Αυτό ήταν και το πρώτο του βάθρο από την 3η θέση στον αγώνα μαζικής εκκίνησης του Άντχολτς το 2021.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά