fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικήτρια ξανά στο Μπαντ Γκαστάιν η Ούλμπινγκ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικήτρια ξανά στο Μπαντ Γκαστάιν η Ούλμπινγκ

Όπως και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η Ντανιέλα Ούλμπινγκ αναδείχθηκε νικήτρια μπροστά στο κοινό της χώρας της, επικρατώντας στον αγώνα του παράλληλου σλάλομ, του δεύτερου στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου σνόουμπορντ.

 Γεννημένη πριν 24 χρόνια, η Ούλπινγκ έφτασε στη νίκη επικρατώντας στο Μπαντ Γκαστάιν της συμπατριώτισσάς της, Κλόντια Ρίγκλερ, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο παγκόσμιο κύπελλο πριν…25 χρόνια. Η ίδια αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός καθώς στα 49 της κατάφερε να πάρει τη 2η θέση και να φτάσει τα 29 βάθρα καριέρας.

 Ο μεγάλος τελικός ήταν αυστριακή υπόθεση ενώ στο μικρό τελικό η υπόθεση ήταν ελβετική με την Λαντίνα Τζένι να επικρατεί της συμπατριώτισσάς της, Τζέικα Κάιζερ, η οποία σημείωσε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας της με την 4η θέση.

 «Ένιωσα άνετα από την αρχή απόψε», είπε η Ούλμπινγκ. «Στον τελικό η πλαγιά ήταν τέλεια. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι πολύ χαρούμενη. Πέρυσι που πήρα τη νίκη υπήρχαν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό οπότε χαίρομαι που φέτος πανηγύρισα την επιτυχία μου με την οικογένειά μου να βρίσκεται στις κερκίδες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά