fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρώτη νίκη για τον Μπορμολίνι

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρώτη νίκη για τον Μπορμολίνι

Μετά από τρεις παρουσίες στο βάθρο του Μπαντ Γκαστάιν, ο αυστριακός λόφος έχει δημιουργήσει μία θετική παράδοση για τον Μαουρίτσιο Μπορμολίνι στο παράλληλο σλάλομ και ο Ιταλός πανηγύρισε στο ίδιο μέρος φέτος την πρώτη νίκη της καριέρας του στο παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ.

Ο Μπορμολίνι έπρεπε να αντιμετωπίσει στο μεγάλο τελικό τον ντόπιο Αλεξάντερ Πάγερ, που είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα της σεζόν του αγωνίσματος στο Βίντερμπεργκ της Γερμανίας, με τον Αυστριακό να αποτυγχάνει να κάνει το 2 στα 2 και μάλιστα μπροστά στο κοινό της χώρας του. Το τοπικό κοινό που εμφανίστηκε στις κερκίδες αν και το θερμόμετρο έδειχνε 7 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν είχε την ελπίδα να δει και δεύτερο Αυστριακό στο βάθρο ωστόσο στο μικρό τελικό ο Φάμπιαν Όμπμαν ηττήθηκε από τον Γερμανό Στέφαν Μπαουμάιστερ.

«Είναι πραγματικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτή την πρώτη νίκη επειδή πριν 2 χρόνια όταν ήμουν εδώ είχα χτυπήσει το γόνατό μου και τώρα παίρνω τη νίκη, είναι μία μεγάλη ικανοποίηση», είπε ο νικητής ο οποίος φορούσε κράνος που έγραψε τη λέξη Λιβίνιο, το μέρος που θα φιλοξενήσει τα αγωνίσματα freestyle ski και σνόουμπορντ στους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά