fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εντός έδρας νίκη για την αυστριακή ομάδα (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εντός έδρας νίκη για την αυστριακή ομάδα (vid)

Μόλις 2 εκατοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τον Αυστριακό Αντρέας Πρόμεγκερ από τον Γερμανό Στέφαν Μπαoυμάιστερ μετά το πρώτο σκέλος του μεικτού ομαδικού παράλληλου σλάλομ στο Μπαντ Γκαστάιν της Αυστρίας για το παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ.

 Η ανατροπή έγινε στο σκέλος των γυναικών με την Ντανιέλα Ούλμπινγκ, 24 ώρες μετά τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας της στο ατομικό αγώνισμα, να επικρατεί της Ραμόνα Τερέζια Χοφμάιστερ αξιοποιώντας την πτώση της αντιπάλου της λίγες στροφές πριν τον τερματισμό. «Δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν τόσο κοντά με τη Ραμόνα στον τελικό», είπε η Ούλμπινγκ. «Μου άσκησε πολλή πίεση αλλά πραγματικά απόλαυσα τον αγώνα. Πάντα είναι ξεχωριστό να νικάς εδώ, εντός έδρας». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόμεγκερ: «Το Μπαντ Γκαστάιν είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος για εμένα. Το κοινό είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει ο λόφος και μου αρέσει να αγωνίζομαι με τη Ντάνι, παρά τις σκληρές συνθήκες».

 Η οικοδέσποινα Αυστρία είχε την ελπίδα να δει και δεύτερη ομάδα της στο βάθρο ωστόσο ο Άλεξ Πάγερ και η Ζαμπίνε Σέφμαν, νικητές στους ατομικούς αγώνες του πρώτου σταθμού στο Βίντερμπεργκ της Γερμανίας, ηττήθηκαν από τον Ντάριο Καβιέτσελ και την Τζούλι Ζογκ από την Ελβετία.

 Στο πρόγραμμα απομένει ένας αγώνας ομαδικού παράλληλου σλάλομ, στο Μπερτεχσγκάντεν της Γερμανίας, στις 19 Μαρτίου, μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπακουριάνι της Γεωργίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά