fbpx

Χρυσό μετάλλιο για την Σοφία Λαμπρινού σε διεθνή αγώνα στη Ρουμανία

Χρυσό μετάλλιο για την Σοφία Λαμπρινού σε διεθνή αγώνα στη Ρουμανία

Η Ελλάδα, από 11 έως 15 Ιανουαρίου συμμετέχει στους διεθνείς αγώνες Καλλιτεχνικού Πατινάζ EDU Trophy 2023 της Ρουμανία, με την συμμετοχή 5 αθλητριών.

Με το ξεκίνημα των αγώνων ήρθε και η μεγάλη διάκριση που χάρισε για την χώρα μας, η Σοφία Λαμπρινού (κατηγορία Basic Novice), που κατέκτησε μεταξύ 36 αθλητριών την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με 38.77 βαθμούς, ξεπερνώντας μάλιστα συμμετοχές αθλητριών από χώρες με παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Από την άλλη, η Μπριστένα Νεάκτσου κατάφερε να πάρει την 4η θέση με 38.20 βαθμούς στην κατηγορία Basic Novice 3 Women, χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν στους αγώνες αυτούς επίσης, οι αθλήτριες Αλεξάνδρα Μιντσίδου και Σοφία Λαμπρινού του συλλόγου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ, μαζί με τις Στέλλα Μακρή, Μπριστένα Νεάκτσου και Δέσποινα Κατσαρού του συλλόγου ΑΒΑΝΤΕΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα η Αλεξάνδρα Μιντσίδου κατάφερε να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2023 στην Φινλανδία, ενώ η Στέλλα Μακρή θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ 2023 στην Ιταλία.

Τα μετάλλια:
1. Λαμπρινού Σοφία (Ελλάδα)
2. Κουζμάνοβιτς Λάνα (Σερβία)
3. Γκράπα Ζάρα (Ρουμανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά