fbpx

Ευρωπαϊκό Λουτζ: Εντυπωσιακή στην Σιγκούλντα η Γερμανία

Ευρωπαϊκό Λουτζ: Εντυπωσιακή στην Σιγκούλντα η Γερμανία

Κάτοχοι του τίτλου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, οι Γερμανοί Τομπίας Βεντλ και Τομπίας Αρτλ πήραν για 4η φορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο αγώνισμα του διπλού λουτζ στην Σιγκούλντα της Λετονίας. Οι Γερμανοί, στην 3η θέση μετά το πρώτο σκέλος, επικράτησαν των ντόπιων Μάρτινς Μποτς και Ρόμπερτς Πλούμε με διαφορά 62 χιλιοστών του δευτερολέπτου και πήραν τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια

 Η Γερμανία πανηγύρισε τον τίτλο και στο ατομικό με Μαξ Λάγκενχαν που έκανε μία εκπληκτική ανατροπή καθώς είχε μόλις τον 12ο χρόνο μετά το πρώτο σκέλος. Ο Λάνγκενχαν αποδείχθηκε ταχύτερος για 58 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον συμπατριώτη του και τρεις φορές κάτοχο του τίτλου, τον Φέλιξ Λοχ, ενώ στο βάθρο βρέθηκε και ο ντόπιος Κρίστερς Άπαργιοντς.

 Πρωταθλήτριες Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα τους αναδείχθηκαν οι Ιταλίδες Αντρέα Βέτερ και Μάριον Ομπερχόφερ επικρατώντας των ντόπιων Άντα Ούπιτε και Σάνιγια Οζολίνα ενώ η Γερμανία πέρα από την 1η κατέλαβε και την 3η θέση στο βάθρο με τις Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και Τσεγιέν Ρόζενταλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά