fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νορβηγικό νταμπλ στις σκυταλοδρομίες του Ρουπόλντινγκ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νορβηγικό νταμπλ στις σκυταλοδρομίες του Ρουπόλντινγκ (vid)

Μετά τους άνδρες ήρθε η σειρά των γυναικών να πανηγυρίσουν τη νίκη στον αγώνα σκυταλοδρομίας, τον τρίτο στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλου διάθλου, στο Ρουπόλντινγκ της Γερμανίας.

Η νορβηγική τετράδα με τις Κάρολιν Όφιγκσταντ Νότεν, Ράγκνχιλντ Φεμστάινεβικ, Μάρτε Όλσμπου Ρόισλαντ και Ίνγκριντ Λάντμαρκ Τάντρεβολντ αποδείχθηκαν οι σταθερότερες στο πεδίο βολής και στο σκέλος της χιονοδρομίας παίρνοντας την πρώτη νίκη τους στην σεζόν, μπροστά από την οικοδέσποινα Γερμανία ενώ η Ιταλία ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

 Η ομάδα της Γαλλίας, νικήτρια στον προηγούμενο αγώνα, στο Χόκφιλτσεν της Αυστρίας, ήταν εκείνη που άρχισε καλύτερα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα άνω του μισού λεπτού, όλα κατέρρευσαν όμως με τους 2 γύρους ποινής που αναγκάστηκε να εκτίσει η Σοφί Σοβό. Η Γαλλία πήρε την 6η θέση, μπροστά από την Σουηδία, μειώνοντας τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας του αγωνίσματος. Η Σουηδία, νικήτρια στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας, εξέτισε γύρο ποινής με τη Μόνα Μπρόρσον πληρώνοντας το τίμημα των πολλών άστοχων βολών αν και στο δεύτερο μισό με τις Χάνα Έμπεργκ και Λιν Πέρσον κατάφερε να περιορίσει τις απώλειες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά