fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος: Νικητής στο Ζακοπάνε ο Γκράνερουντ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος: Νικητής στο Ζακοπάνε ο Γκράνερουντ (vid)

Ο Χάλβορ Έγκνερ Γκράνερουντ παραμένει σε εξαιρετική φόρμα καθώς πήρε τη νίκη και στο Ζακοπάνε της Πολωνίας για το παγκόσμιο κύπελλο άλματος με σκι.

 Ο Νορβηγός νίκησε τον Πολωνό Ντάβιντ Κουμπάτσκι στη χώρα του με διαφορά 1,1 βαθμών μειώνοντας τη διαφορά στη γενική βαθμολογία στους 114 βαθμούς με 19 αγώνες να απομένουν. Η νίκη αυτή έδωσε συνέχεια στην επιτυχημένη του παρουσία στο τουρνουά των τεσσάρων λόφων όπου πήρε τον τίτλο με τον Γκράνερουντ να μετρά πλέον τέσσερις νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες.

 Αξιόλογη η παρουσία του Κουμπάτσκι με τον κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου να μετρά 9 διαδοχικές παρουσίες στο βάθρο, ένα σερί που άρχισε το Νοέμβριο. Την τριάδα ολοκλήρωσε ο Στέφαν Κραφτ με τον Αυστριακό να μένει 8,1 βαθμούς πίσω από το νικητή αλλά να αφήνει εκτός βάθρου τον Σλοβένο Άνζε Λάνισεκ μειώνοντας τη διαφορά στη γενική βαθμολογία.

 Η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή στο Σαπόρο της Ιαπωνίας την Παρασκευή ενώ ακολουθούν οι αγώνες μεγάλου λόφου το Σάββατο και την Κυριακή στην πίστα της Οκουραγιάμα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά