fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Διπλή κορυφή στο Μπάνσκο για την Τζογκ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Διπλή κορυφή στο Μπάνσκο για την Τζογκ (vid)

H Τζούλι Τζογκ από την Ελβετία πήρε δεύτερη νίκη σε διάστημα ισάριθμων ημερών στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας επικρατώντας στον αγώνα παράλληλου σλάλομ για το παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ.

 Η Τζογκ νίκησε στο μεγάλο τελικό την αντίπαλό της στη μάχη για το τίτλο στο αγώνισμα, την Αυστριακή Ντανιέλα Ούλμπινγκ, μία νίκη που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς η προηγούμενη πρωτοπόρος, η Ζαμπίνε Σέφμαν από την Αυστρία γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα.

 «Είμαι πολύ χαρούμενη που νίκησα ξανά αλλά ο τελικός ήταν πολύ τρελός για εμένα. Πριν την τελευταία πόρτα για εμένα ο αγώνας είχε τελειώσει και ήδη την αντίπαλό μου να πέφτει», είπε η Τζογκ.

 Με τη νέα της νίκη η Τζογκ πέρασε πρώτη στη βαθμολογία του αγωνίσματος με 309 βαθμούς, 13 μπροστά από την Ούλμπινγκ ενώ η Σέφμαν υποχώρησε στην 3η θέση με 237. Οι τελευταίοι 2 αγώνες της σεζόν διεξάγονται στο Λιβίνιο της Ιταλίας στις 12 Μαρτίου και στο Μπεχτεσγκάντεν της Γερμανίας στις 18 του μήνα, μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπακουριάνι της Γεωργίας το διάστημα 19 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά