fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πιλ και Ροτ οι νικητές της 2ης ημέρας στο Ρελέ (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πιλ και Ροτ οι νικητές της 2ης ημέρας στο Ρελέ (vids)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2020 και το 2021 στα aerials η Λόρα Πιλ από την Αυστραλία αναδείχθηκε νικήτρια τη 2η ημέρα δράσης στο Ρελέ του Καναδά για το παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski.

 Η Πιλ έφτασε τους 109,15 βαθμούς σημειώνοντας την πρώτη της νίκη εδώ και περισσότερο από ένα έτος, από το Ντιρ Βάλει των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο του 2022 όταν τότε είχε πετύχει ρεκόρ καριέρας με 118 βαθμούς. Για δεύτερη φορά σε διάστημα 2 ημερών η Άσλεϊ Κάλντγουελ από τις Ηνωμένες Πολιτείες πήρε τη 2η θέση με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 να παίρνει 93.06 βαθμούς ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ξανά η Αναστάσιγια Νόβοσαντ από την Ουκρανία.

 Με τους τρεις από τους 6 αγώνες να έχουν διεξαχθεί η Καναδή Μαριόν Τενό είναι η πρωτοπόρος με 195 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Αυστραλή Ντανιέλ Σκοτ με 182.

YouTube video

Στους άνδρες ο Νόε Ροτ από την Ελβετία κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω μετά από δύο δεύτερες θέσεις καθώς ήταν ο κορυφαίος από την αρχή έως το τέλος φτάνοντας τους 124,43 βαθμούς, μία νίκη που ήταν η πρώτη στην σεζόν και τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας του αγωνίσματος.

Ο Ουκρανός Ντμίτρο Κοτόφσκι βρέθηκε για 2η ημέρα στην σειρά στο βάθρο με τη 2η θέση και 119,91 βαθμούς ενώ τρίτος ήταν ο Αμερικανός Κρίστοφερ Λίλις με 118,55. Στη βαθμολογία ο Ροτ άνοιξε τη διαφορά φτάνοντας τους 260 στα μισά της σεζόν ενώ δεύτερος είναι ο συμπατριώτης του, Πίρμιν Βέρνερ, με 158.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά