fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ακάθεκτη η Σίφριν, έφτασε τις 84 νίκες

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ακάθεκτη η Σίφριν, έφτασε τις 84 νίκες

Νικήτρια για δεύτερη φορά σε διάστημα ισάριθμων ημερών αναδείχθηκε στο Κρόνπλατς της Ιταλίας η Μικαέλα Σίφριν με την Αμερικανίδα να επικρατεί ξανά στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και να φτάνει τις 84 νίκες καριέρας, πλησιάζοντας στις 2 το απόλυτο ρεκόρ του Σουηδού Ίνγκεμαρ Στένμαρκ στο παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι.

 Με τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος η Σίφριν ήταν και πάλι η κορυφαία αν και μιλώντας μεταξύ των 2 κομματιών του αγώνα παραδέχθηκε ότι χθες δεν κοιμήθηκε πολύ καλά μετά την ιστορική στιγμή που ξεπέρασε τη Λίντσεϊ Βον και έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες.

Η Σίφριν πήρε τη νίκη με διαφορά 82 εκατοστών του δευτερολέπτου από την πλησιέστερη αντίπαλό της, τη Ράγκνχιλντ Μοβίνκελ από τη Νορβηγία ενώ όπως χθες έτσι και σήμερα στην 3η θέση βρέθηκε η Σάρα Χέκτορ από την Σουηδία, η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο αγώνισμα.

 Με 2 αγώνες τεχνικής κατάβασης να ακολουθούν το προσεχές διήμερο στο Σπίντλερουβ Μλιν η Σίφριν θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 86 νίκες και να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ σε ηλικία 27 ετών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά