fbpx

Παγκόσμιο Λουτζ: Κυρίαρχη την πρώτη ημέρα η Γερμανία

Παγκόσμιο Λουτζ: Κυρίαρχη την πρώτη ημέρα η Γερμανία

Η Γερμανία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί την πρώτη ημέρα δράσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λουτζ παίρνοντας 4 χρυσά μετάλλια μπροστά στο κοινό της χώρας της, στο Όμπερχοφ.

 Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και Τσεγιέν Ρόζενταλ πήραν τον τίτλο στο διθέσιο ενώ ο Φέλιξ Λοχ και η Νταγιάνα Αϊτμπέργκερ αναδείχθηκαν νικητές στο μονοθέσιο ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

 Η Γερμανία είχε τον τίτλο του φαβορί έχοντας πάρει και τα 4 χρυσά μετάλλια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και παραμένει η κυρίαρχη δύναμη παίρνοντας συνολικά τα 8 από τα 12 διαθέσιμα μετάλλια.

 Το σπριντ γυναικών ήταν καθαρά γερμανική υπόθεση με τις Αϊτμπέργκερ, Γιούλια Τάουμπιτς και Άνα Μπεράιτερ να παίρνουν τις τρεις θέσεις του βάθρου ενώ στα διπλά του σπριντ ανδρών Σάσα Μπένεκεν και Τόνι Έγκερτ επικράτησαν των συμπατριωτών τους Τομπίας Αρλτ και Τομπίας Βεντλ.

 Με το παγκόσμιο πρωτάθλημα να προσμετρά και ως σταθμός του παγκοσμίου κυπέλλου η Αϊτμπέργκερ προηγείται της Τάουμπιτς στη γενική βαθμολογία με διαφορά μόλις 5 βαθμών ενώ στους άνδρες την πρώτη θέση κατέχει ο Λοχ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά