fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: «Αγγίζει» το ρεκόρ του Στένμαρκ η Σίφριν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: «Αγγίζει» το ρεκόρ του Στένμαρκ η Σίφριν (vid)

Η Μικαέλα Σίφριν έφτασε τις 85 νίκες καριέρας στο παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι θέλει και άλλη μία για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει ο Σουηδός Ίνγκεμαρ Στένμαρκ μετά τη νέα της επιτυχία στον αγώνα τεχνικής κατάβασης στο Σπίλντερουβ Μλιν της Τσεχίας.

 Όπως και στον προηγούμενο αγώνα στην περιοχή, το Μάρτιο του 2019, η 27χρονη Αμερικανίδα πήρε τη νίκη ούσα ταχύτερη και στα 2 σκέλη του αγώνα φτάνοντας επίσης και τις 52 νίκες στο αγώνισμα, ένα ακόμα ρεκόρ που βρίσκεται στην κατοχή της. Δεύτερη με διαφορά 6 δεκάτων του δευτερολέπτου η Γερμανίδα Λένα Ντουρ που ήταν δεύτερη και μετά το πρώτο σκέλος ενώ η Γουέντι Χόλντενερ από την Ελβετία ήταν εκείνη που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση 1,13 δευτερολέπτων από τη νικήτρια.

 Η Σίφριν θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Στένμαρκ αύριο στην ίδια πίστα και στο ίδιο αγώνισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός σημείωσε την 86η και τελευταία νίκη της καριέρας του σε ηλικία 32 ετών ενώ η Σίφριν έφτασε τις 85 στα 27 της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά