fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Διπλή νορβηγική επιτυχία στο slopestyle (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Διπλή νορβηγική επιτυχία στο slopestyle (vids)

Η νορβηγική ομάδα επικράτησε και των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στο Μάμοθ Μάουντεν των Ηνωμένων Πολιτειων σημειώνοντας τη νίκη στο slopestyle τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες για το παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski.

 Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος στους άνδρες με τους 5 από τους 16 φιναλίστ να σημειώνουν επίδοση άνω των 90 βαθμών. Μετρώντας τέσσερις νίκες σε 5 αγώνες αυτή την σεζόν, μοναδική φορά που δεν τα κατάφερε ήταν με την 3η θέση στο Λάαξ της Ελβετίας 2 εβδομάδες πριν, ο Νορβηγός Μπιρκ Ρούουντ  σημείωσε νέα επιτυχία φτάνοντας τους 94,80 βαθμούς. Δεύτερος ο συμπατριώτης του, ο Σεμπάστιαν Σιέρβε ενώ τρίτος ήταν ο Ελβετός Άντρε Ραγκέτλι που έμεινε πίσω στην σχετική λίστα όλων των εποχών από τον Ρούουντ ο οποίος έφτασε τις 12 νίκες καριέρας.

YouTube video

Στις γυναίκες η Γιοχάνε Κίλι έκανε το τρία στα τρία στην σεζόν καθώς είχε το υψηλότερο σκορ με 84,70 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κίρστι Μιούιρ από τη Μεγάλη Βρετανία. Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Ρούμπι Σταρ Άντριους από τη Νέα Ζηλανδία, μόλις στη 2η παρουσία της σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά