fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Κοτόφσκι και Σκοτ νικητές στα aerials του Ντιρ Βάλεϊ (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Κοτόφσκι και Σκοτ νικητές στα aerials του Ντιρ Βάλεϊ (vids)

Η δεύτερη ημέρα δράσης στο Ντιρ Βάλεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών είδε τους αγώνες aerials ανδρών και γυναικών για το παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski με την Ντανιέλ Σκοτ από την Αυστραλία να παίρνει μία τεράστια νίκη και να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ ο Ουκρανός Ντμίτρο Κοτόφσκι σημείωσε ένα από τα δυσκολότερα άλματα στην ιστορία και πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του.

Στις γυναίκες η Ντανιέλ Σκοτ πήρε τη 2η νίκη της καριέρας της και μάλιστα με εντυπωσιακή διαφορά από τον ανταγωνισμό καθώς μαζί με την επίσης Αυστραλή Λόρα Πιλ ήταν οι μοναδικές που κατάφεραν να κάνουν τριπλά φλιπ. Στον σούπερ τελικό η Σκοτ σημείωσε το υψηλότερο σκορ στην καριέρα της φτάνοντας τους 115,20 βαθμούς που είναι και το μεγαλύτερο που έχει πάρει αθλήτρια στην πρόσφατη ιστορία.

YouTube video

Στους άνδρες ο Ντίμιτρι Κοτόφσκι ήταν σε διαφορετικό επίπεδο κάνοντας την δυσκολότερη κίνηση στο αγώνισμα, το full τριπλό Full-Full που είναι επίσης γνωστό ως «Hurricane» για το οποίο πήρε 138,32 βαθμούς, το υψηλότερο που έχει δοθεί ποτέ σε αθλητή στην ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά