fbpx

Παγκόσμιο Όμπερχοφ: Ο πρώτος τίτλος στη Νορβηγία (vid)

Παγκόσμιο Όμπερχοφ: Ο πρώτος τίτλος στη Νορβηγία (vid)

Η τετράδα της Νορβηγίας αναδείχθηκε νικήτρια στη μεικτή σκυταλοδρομία με την οποία άνοιξε το πρόγραμμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου, στο Όμπερχοφ της Γερμανίας.

 Ο αγώνας άρχισε δύσκολα για τη Νορβηγία καθώς η Ίνγκριντ Λάντμαρκ Τάντρεβολντ αναγκάστηκε να εκτίσει γύρο ποινής μετά το πρώτο της πέρασμα από το πεδίο βολής με την ομάδα που είχε τον τίτλο του φαβορί να μένει σχεδόν ένα λεπτό μακριά από την κορυφή. Μάρτε Όλσμπου Ρόισλαντ, Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ και Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση με χρόνο μίας ώρας τεσσάρων λεπτών και 49,90 δευτερολέπτων.

 «Η κορυφή άλλαζε διαρκώς», είπε ο Μπο μετά τον αγώνα. «Φοβόμουν μην χάσουμε το χρυσό μετάλλιο στο πρώτο σκέλος αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Έμεινα θετικός και ο Λεγκράιντ έκανε σπουδαία δουλειά για να μας φέρει μπροστά».

 Η Γαλλία ήταν πρώτη μετά το αρχικό σκέλος με την Τζούλια Σιμόν να έχει πλεονέκτημα 9,7 δευτερολέπτων από την Ιταλίδα Λίζα Βιτότσι αλλά η Ντοροτέα Βίρερ έφερε την ομάδα της μπροστά στα μισά. Η Γαλλία έπρεπε να αρκεστεί τελικά στην 3η θέση του βάθρου, πίσω από την Ιταλία.

https://www.youtube.com/watch?v=w3sFqN58ULI&ab_channel=JohannM%C3%BChlegg
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά