fbpx

Παγκόσμιο Όμπερχοφ: Τρίτη φορά πρωταθλητής στο σπριντ ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, 99ος ο Αγγέλης, 106ος ο Τσουρέκας (vid)

Παγκόσμιο Όμπερχοφ: Τρίτη φορά πρωταθλητής στο σπριντ ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, 99ος ο Αγγέλης, 106ος ο Τσουρέκας (vid)

Ο Νορβηγός Γιοχάνες Τίγκνες Μπο αναδείχθηκε για 3η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στο σπριντ στη διοργάνωση του Όμπερχοφ στη Γερμανία.

Η διεξαγωγή του αγώνα κρίθηκε την τελευταία στιγμή μετά τη διαβούλευση μεταξύ διοργανωτών και προπονητών καθώς η ομίχλη ήταν πυκνή στην περιοχή που διοργανώνει για πρώτη φορά παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2004 ενώ είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται επί γερμανικού…χιονιού από το 2012.

 Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ο κυρίαρχος στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου διάθλου, ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο, αποδείχθηκε ο ταχύτερος όντας ο τρίτος που παίρνει τον τίτλο μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου. Με μία άστοχη βολή ο ίδιος πήρε τη νίκη με δεύτερο τον μεγάλο του αδερφό, τον Τάριε, που ήταν βραδύτερος για σχεδόν 15 δευτερόλεπτα.

 Την τρίτη θέση του βάθρου πήρε ο συμπατριώτης τους, Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ ενώ οι αθλητές της χώρας πήραν πέντε από τις 6 πρώτες θέσεις με εξαίρεση τον Ουκρανό Ντμίτρο Πιντρούτσνι που κατετάγη πέμπτος. Από ελληνικής πλευράς ο Απόστολος Αγγέλης άρχισε τον αγώνα 63ος κατά σειρά και κατέλαβε την 99η θέση ενώ ο Νίκολαος Τσουρέκας που μπήκε στον αγώνα 85ος είχε τον 106ο χρόνο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά