fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπόμπσλεϊ: Νέα νίκη και τίτλος στο Ίνσμπρουκ για τον Φρίντριχ

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπόμπσλεϊ: Νέα νίκη και τίτλος στο Ίνσμπρουκ για τον Φρίντριχ

Ο Γερμανός Φραντσέσκο Φρίντριχ αναδείχθηκε ξανά νικητής στο Ίνσμπρουκ και πήρε τον τίτλο στο παγκόσμιο κύπελλο μπόμπσλεϊ.

 Ο Γερμανός με τους Τόρστεν Μάργκις, Κάντι Μπάουερ και Αλεξάντερ Σίλερ πήρε τη νίκη και στο δεύτερο αγώνα του τετραθέσιου στην αυστριακή πίστα με αποτέλεσμα να κάνει δικό του και τον τίτλο για 5η διαδοχική σεζόν.

 Η γερμανική ομάδα πήρε τη νίκη με διαφορά 19 εκατοστών του δευτερολέπτου από τη βρετανική του Μπραντ Χολ, που κατετάγη δεύτερη ξανά ενώ στην πρώτη τριάδα, όπως και την προηγούμενη ομάδα, βρέθηκε μία άλλη γερμανική ομάδα, εκείνη του Φέλιξ Λόχνερ.

 Στο διθέσιο των γυναικών η Λάουρα Νόλτε αύξησε τις ελπίδες της για τον τίτλο με τη νίκη στο Ίνσμπρουκ καθώς μαζί με τη Νίλε Σούλτεν έκανε την ανατροπή από την 4η θέση στο πρώτο σκέλος στην κορυφή των συνολικών επιδόσεων. Η Γερμανία έκανε το 1-2 καθώς Κιμ Καλίτσκι και Λεόνιε Φίμπιγκ ακολούθησαν με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου ενώ η Μέλανι Χάσλερ και η Νάντια Πάστερνακ ολοκλήρωσαν το βάθρο.

 Με το αποτέλεσμα αυτό η Νόλτε πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 10 βαθμών από την Καλίτσκι με την σεζόν να ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα στην Σιγκούλντα της Λετονίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά