fbpx

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Τεράστια έκπληξη από τη Λοράνς Σαν Ζερμέν (vid)

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Τεράστια έκπληξη από τη Λοράνς Σαν Ζερμέν (vid)

Η Λοράνς Σαν Ζερμέν από τον Καναδά πήρε τη νίκη στην τεχνική κατάβαση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι στο Μεριμπέλ της Γαλλίας.

 Η Μικαέλα Σίφριν, η οποία διεκδικούσε την κατάκτηση του τίτλου για 5η φορά στην καριέρα της, ήταν η ταχύτερη στο πρώτο σκέλος με την Γουέντι Χόλντενερ από την Ελβετία να την ακολουθεί σε απόσταση 19 εκατοστών του δευτερολέπτου.

 Η Σεν Ζερμέν ήταν 3η ταχύτερη σε απόσταση 61 εκατοστών του δευτερολέπτου από την Αμερικανίδα ωστόσο πήρε τον τίτλο, τον πρώτο στο αγώνισμα για τον Καναδά εδώ και 63 χρόνια καθώς η Χόλντενερ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το δεύτερο σκέλος ενώ η Σίφριν έκανε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μείνει πίσω της για 57 εκατοστά του δευτερολέπτου.

 Ο Καναδάς πανηγύρισε δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση μετά από εκείνο του Τζέιμς Κρόφορντ στην υπεργιγαντιαία κατάβαση ανδρών ενώ η Σίφριν έφτασε τα 14 μετάλλια καριέρας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και είναι μόνη δεύτερη στην σχετική λίστα όλων των εποχών πίσω από τα 15 της Γερμανίδας Κρίστελ Κραντς που είχε σημειώσει το επίτευγμα τη δεκαετία του 1930.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά