fbpx

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Γκιννή (vid)

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Γκιννή (vid)

Ο Αλέξανδρος Γκιννής έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον αγώνα τεχνικής κατάβασης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι, το πρώτο για την Ελλάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

 Λίγο μετά ο 28χρονος σκιέρ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Eurosport και στην Ιταλίδα, πρώην αθλήτρια, Φραντσέσκα Μαρσάλια. «Ναι, έγραψα ιστορία σήμερα, δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω, Οι τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν…ξέρετε, όταν είσαι παιδί έχεις όλα αυτά τα όνειρα και όταν πραγματοποιείται…μία από τις καλύτερες στιγμές είναι ότι έγραψα ιστορία για τη χώρα μου, αυτή είναι μία ολόκληρη και διαφορετική ιστορία».

Στην συνέχεια η Μαρσάλια έκανε αναφορά στους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς του με τον Γκιννή να λέει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους χορηγούς μου, όλοι όσοι με στήριξαν και έμειναν δίπλα μου, μέσα σε όλες αυτές τις….δύσκολες (sic) στιγμές. Τέτοιες μέρες κάνουν όλα τα προηγούμενα να αποκτούν αξία. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά