fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Παραδέχθηκε το λάθος ο Γκιννής

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Παραδέχθηκε το λάθος ο Γκιννής

Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ο Αλέξανδρος Γκιννής φάνηκε να είναι ο νικητής στον αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι στο Τάχο.

Ο Γκιννής έγραψε ιστορία αυτό το μήνα όντας ο πρώτος Έλληνας που παίρνει μετάλλιο σε αγώνα τεχνικής κατάβασης τόσο στο παγκόσμιο κύπελλο όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το αργυρό και στις 2 περιπτώσεις, σε Σαμονί και Κουρσεβέλ αντίστοιχα στη Γαλλία.

 Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γκιννής δεν μπόρεσε να αποφύγει το straddle, περνώντας αντικανονικά μία από τις πόρτες, κάτι που έδωσε τη νίκη στον 21χρονο Νορβηγό Αλεξάντερ Στιν Όλσεν. Μιλώντας στο αυστριακό τηλεοπτικό κανάλι ORF, ο Γκιννής ήταν σε καλή διάθεση διασκεδάζοντας με το γεγονός ότι ήταν ο νικητής έστω και για 15 λεπτά.

 «Ένιωσα τον πόλο στο εξωτερικό πέδιλο. Πίστευα ότι είχα περάσει και έκανα ένα μικρού swing. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, τότε πίστευα ότι θα συνεχίσω», είπε και πρόσθεσε: «Δεν δείχνει καλή η κατάσταση για εμένα στα βίντεο».

 Ο Γκιννής θα έχει άλλη μία ευκαιρία να γίνει αυτή την σεζόν ο πρώτος Έλληνας που θα σημειώσει νίκη, στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου, στο Σολντέου της Ανδόρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά