fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Σκοτ και Κοτόφσκι νικητές στο Σεν Μορίτζ

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Σκοτ και Κοτόφσκι νικητές στο Σεν Μορίτζ

Ντανιέλ Σκοτ και Ντμίτρο Κοτόφσκι πήραν τη νίκη στο αγώνισμα των aerials στον πρώτο αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου freestyle ski στην Ελβετία εδώ και 15 χρόνια.

Στο χειμερινό θέρετρο του Σεν Μορίτζ, στο μέρος που θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2025, η Ντανιέλ Σκοτ ηγήθηκε στο 1-2 της Αυστραλίας σημειώνοντας την 3η νίκη της στην σεζόν με την συμπατριώτισσά της, τη Λόρα Πιλ να ακολουθεί. Η μεγάλη της αντίπαλος για την κρυστάλλινη σφαίρα, η Μαριόν Τενό, κατέλαβε μόλις την 16η θέση με την Σκοτ ουσιαστικά να έχει κάνει δικό της τον τίτλο καθώς θα χρειαστεί μόλις την 9η θέση στον τελευταίο σταθμό της σεζόν, στο Αλμάτι του Καζακστάν.

Δραματική κατάληξη θα έχει η μάχη για τον τίτλο στους άνδρες με τον Κοτόφσκι να παίρνει τη νίκη και να παίρνει διαφορά 2 βαθμών από τον Ελβετό Νόε Ροτ με έναν αγώνα να απομένει. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Κρίστοφερ Λίλις ο οποίος έκανε το double Full-Full double Full, για πρώτη φορά από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, χωρίς ωστόσο να έχει την «καθαρή» προσγείωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά