fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού: Κορυφαία όλων των εποχών η Μικαέλα Σίφριν! (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού: Κορυφαία όλων των εποχών η Μικαέλα Σίφριν! (vid)

Η Μικαέλα Σίφριν ξεπέρασε την επίδοση του Ίνγκεμαρ Στένμαρκ και πλέον έχει τις περισσότερες νίκες καριέρας στην ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι.

 Στα 27 της χρόνια η Αμερικανίδα, έφτασε τις 13 νίκες στην σεζόν και μετά την χθεσινή στο γιγαντιαίο σλάλομ, επικράτησε ξανά στην τεχνική κατάβαση του Όρε, στο μέρος όπου είχε σημειώσει την πρώτη της, στο ίδιο αγώνισμα, στις 20 Δεκεμβρίου του 2012.

 Με τη νίκη αυτή στατιστικά η Σίφριν είναι η κορυφαία όλων των εποχών, επικρατώντας της Ελβετίδας Γουέντι Χόλντενερ με διαφορά 92 εκατοστών του δευτερολέπτου ενώ η Άνα Σβεν Λάρσον κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας της να ολοκληρώσει την τριάδα του βάθρου.

 «Είναι αρκετά δύσκολο να το συνειδητοποιήσω», είπε η Σίφριν. «Η οικογένειά μου είναι εδώ και αυτό κάνει το γεγονός πιο ξεχωριστό. Η καλύτερη αίσθηση είναι στο δεύτερο σκέλος επειδή είχα μία διαφορά αλλά έπρεπε να είμαι έξυπνη. Ήθελα να είμαι γρήγορη αλλά το δεύτερο σκέλος ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας. Τον έκανα όπως ακριβώς ήθελα και αυτό είναι υπέροχο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά