fbpx

Χάλκινο μετάλλιο για τον Αντώνιου σε διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι στη Νέα Ζηλανδία

Χάλκινο μετάλλιο για τον Αντώνιου σε διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι στη Νέα Ζηλανδία

Εξαιρετικά ξεκίνησε στους διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι, ο Γιάννης Αντώνιου, αφού ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, σε διοργάνωση που έγινε στην Καρντρόνα της Νέας Ζηλανδίας το διάστημα 8 και 9 Αυγούστου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης έκανε τον τρίτο καλύτερο συνολικό χρόνο, 1:47,34, με μόλις 0,60 δευτερόλεπτα διαφορά από τον χρόνο του πρώτου νικητή. Παράλληλα, κέρδισε 33,29 βαθμούς FIS. Στο ίδιο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των αγώνων βγήκε 4ος και κέρδισε 39,55 βαθμούς FIS.

Ο Έλληνας θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Νέα Ζηλανδία όλο τον Αύγουστο και παράλληλα θα αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες.

Για το ελληνικό Αλπικό Σκι, βρίσκονται στην Αργεντινή, οι Απόστολος Βουγιούκας και Στέφανος Κατσιάπης, που κάνουν προετοιμασία σε συνθήκες χιονιού και συμμετέχουν σε αγώνες.

Συγκεκριμένα, στις 4-6 Αυγούστου στο Chapelco, o Βουγιούκας, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατέλαβε τις θέσεις 35 και 40, ενώ πέτυχε 87,80 και 88,11 βαθμούς FIS

Από την άλλη στις 7-8 Αυγούστου στο Όρος Κατεντράλ και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, οι Βουγιούκας και Κατσιάπης κατέλαβαν τις θέσεις 15 και 23 αντίστοιχα, ενώ πέτυχαν 79,94 και 110,43 βαθμούς FIS.

Οι επιδόσεις του Βουγιούκα κρίνονται εξαιρετικές και στα δύο αγωνίσματα επειδή κατάφερε να βελτιώσει τη διεθνή του κατάταξη και τους βαθμούς FIS.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά