fbpx

Αποκαλυπτήρια για τις στολές των Ιταλών αθλητών

Αποκαλυπτήρια για τις στολές των Ιταλών αθλητών

Η εταιρεία του Τζόρτζιο Αρμάνι θα ντύσει τους Ιταλούς αθλητές τη νέα σεζόν των χειμερινών σπορ ενόψει και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ιταλική εταιρεία συνεχίζει την παράδοση να σχεδιάζει και να κατασκευάζει τις στολές των Ιταλών στο χιόνι και τον πάγο με την EA7 Emporio Armani να παρουσιάζει πρόσφατα τη νέα της κολεξιόν στα γραφεία της ιταλικής ομοσπονδίας.

«Οι στολές είναι όμορφες και άνετες», είπε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην υπεργιγαντιαία κατάβαση, η Μπάρτα Μπαζίνο, ένα από τα κορυφαία ονόματα αυτή την εποχή στην ιταλική ομάδα αλπικού σκι. «Τις δοκιμάσαμε στην Αργεντινή και τώρα περιμένουμε την έναρξη της σεζόν».

 Οι νέες στολές είναι κατασκευασμένες από συνθετικές ίνες και έχουν το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της εταιρείας με σχέδια που παραπέμπουν σε χιόνι και πάγο και εξελίχθηκαν με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ώστε να φέρουν και την καλύτερη δυνατή επίδοση.

 Η ΕΑ7 Emporio Armani θα είναι και η επίσημη κατασκευάστρια των στολών για τους αθλητές και αθλήτριες της Ιταλίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2026 που θα διεξαχθούν σε Μιλάνο και Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά