fbpx

EIHL: Αναβολή των αγώνων λόγω του θανάτου του Τζόνσον

EIHL: Αναβολή των αγώνων λόγω του θανάτου του Τζόνσον

Σε αναβολή όλων των αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη και την Τετάρτη προχώρησε το EIHL, λόγω του τραγικού θανάτου του Άνταμ Τζόνσον.

Το αδιανόητο αυτό συμβάν προέκυψε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των Nottingham Panthers με τους Sheffield Steelers. Αν και ο 29χρονος Αμερικανός παίκτης έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά το δυστύχημα, η ανακοίνωση της απώλειάς του πραγματοποιήθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας.

Παράλληλα, η διοικητική αρχή του EIHL (Βρετανικό Πρωτάθλημα) γνωστοποίησε πως, έπειτα από αίτημα των ομάδων της λίγκας, οι αναμετρήσεις του επόμενου Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Εξαιρούνται μονάχα τα ματς των Panthers και Steelers, που με ειδική άδεια θα παραμείνουν μακριά από τον πάγο για τουλάχιστον μία επιπλέον εβδομάδα.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σε όλα τα γήπεδα και ειδικές τελετές μνήμης προς τιμήν του αδικοχαμένου Τζόνσον, με τις σχετικές λεπτομέρειες να γνωστοποιούνται τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά