fbpx

Free Ski: Συνεχίζει το σερί η Thompson (video)

Νικήτρια ξανά στη Γεωργία η Marielle Thompson.

H Marielle Thompson από τον Καναδά πήρε τη νίκη και στο δεύτερο αγώνα ski cross στη Γεωργία για το παγκόσμιο κύπελλο Free Ski.

Το Μπακουριάνι της Γεωργίας το πεδίο δράσης. Στην ίδια περιοχή πριν ένα έτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε free ski, freestyle και snowboard. Όπως και 24 ώρες πριν η Marielle Thompson πήρε τη νίκη ανοίγοντας τη διαφορά στη γενική βαθμολογία.

Τρίτη νίκη στην σειρά, 4η στην σεζόν αλλά και 29 καριέρας. Δεύτερη στο μεγάλο τελικό η Marielle Berger Sabatel. Η Γαλλίδα δεύτερη και στη γενική βαθμολογία με διαφορά 82 βαθμών. Στο βάθρο και η Talina Gantenbein από την Ελβετία.

YouTube video

Νικητής στο μέρος που πήρε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πέρυσι ο Simone Deromedis. Ο Ιταλός άφησε πίσω του τον τραυματισμό από την προηγούμενη ημέρα και είχε την καλύτερη παρουσία στο μεγάλο τελικό. Νικητής χθες, αυτή τη φορά ο Σουηδός David Mobaerg πήρε τη δεύτερη θέση. Στο βάθρο και ο Ελβετός Tobias Baur. Νέος πρωτοπόρος στη βαθμολογία ο Ελβετός Alex Fiva μετά την απουσία του Καναδού Reece Howden.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χιονοδρομία