fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο: 37ος ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης στην Κοπεγχάγη

Ευρωπαϊκό Κύπελλο: 37ος ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης στην Κοπεγχάγη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των εφήβων/νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας στην Κοπεγχάγη.

Για την Ελλάδα την υψηλότερη θέση (37η), κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης, πραγματοποιώντας εξαιρετικούς αγώνες. Ο Νίκος Πασσιάς βγήκε 52ος, ενώ ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος πλασαρίστηκε στην 115η θέση. Στις νεανίδες αγωνίστηκε η Ασπασία Καραμπάση, όπου βγήκε 120η στις 128 αθλήτριες.

Η πορεία του Καραμπάση ξεκίνησε από τους “128”, όπου πέρασε απευθείας. Εκεί, νίκησε τον Μεχάμεντ Αλί από το Κατάρ με 15/4, όμως στην συνέχεια, γνώρισε την ήττα από τον Νορβηγό Χάγκεν Μπρέιβικ με 15/9, στους “64”.

Από την άλλη, ο Πασσιάς πέρασε και αυτός απευθείας στο κυρίως ταμπλό των “128”, όπου αγωνίστηκε με τον Ρουμάνο Στέφαν Ρελέαν και νίκησε με 15/6 για να περάσει στους “64”. Σε εκείνο το σημείο ηττήθηκε από τον Μακσίμ Περχούκ από την Ουκρανία με 15/11.

Ο Θεοδωρόπουλος κέρδισε στους “256” τον Ματίας Ριχμέν από το Βέλγιο με 15/7, αλλά στον επόμενο γύρο (“128”) δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φέντορ Καπέρσκιφ από το Ισραήλ γνωρίζοντας την ήττα με 15/6.

Τέλος, η Καραμπάση δεν κατάφερε να περάσει στα κυρίως ταμπλό, αφού έκανε 6/6 ήττες στα προκριματικά και πλασαρίστηκε στην 120η θέση στις νεάνιδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία