fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης: Στην 5η θέση η Γκουντούρα, στην 7η η Γεωργιάδου

Η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα

Στα προημιτελικά ολοκλήρωσαν τις πορείες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης στο Περού οι Δώρα Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου. Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες βρέθηκαν ως την τελική 8άδα της διοργάνωσης, αλλά δεν πήραν το εισιτήριο για το βάθρο των νικητών.

Η Γκουντούρα ηττήθηκε από την Αμερικανίδα, Ελίζαμπεθ Ταρτακόφσκι, με 15/5, και έμεινε εκτός 4άδας. Νωρίτερα, νίκησε την Κορεάτισσα, Σοεγιόν Τσόι (FIE No. 122) για τη φάση των «16» και μάλιστα στον τελευταίο και καθοριστικό πόντο, με 15/14.

Στη συνέχεια απέκλεισε και την Ιταλίδα, Ροσέλα Γκρεγκόριο, με 15/4, ενώ για τη φάση των «32» είχε επικρατήσει της Καλίνα Ατανάσοβα με 15/4. Τελικώς πήρε την 5η θέση στη διοργάνωση.

Όσον αφορά την Γεωργιάδου, έχασε από την Ουγγαρέζα, Σούγκαρ Κατίνκα Μπατάι, με 15/14, χάνοντας στο νήμα το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στη φάση των «16» επιβλήθηκε της Γαλλίδας, Σαρλότ Λεμπάκ, (FIE No. 177) με 15/5, και στη συνέχεια άφησε εκτός συνέχειας την Ισπανίδα, Αραθελί Ναβάρο, με 15/13. Νωρίτερα είχε κερδίσει τη Γαλλίδα, Λουίζ Κλέιν, (FIE No. 146) με 15/13. Τερμάτισε στην 7η θέση στο Περού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία