fbpx

Γεωργιάδου: «Είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, τώρα όμως ξανά το κεφάλι κάτω»

Γεωργιάδου: «Είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, τώρα όμως ξανά το κεφάλι κάτω»

Επιτυχημένη ήταν η πορεία τον Ελληνίδων ξιφομάχων στο Grand Prix σπάθης γυναικών στην Ορλεάνη της Γαλλίας, με την καλύτερη επίδοση να είναι το χάλκινο μετάλλιο της Δέσποινας Γεωργιάδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αφού το 2021 είχε κατακτήσει το κύπελλο και μάλιστα με τη Δώρα Γκουντούρα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η Γεωργιάδου σε δηλώσεις της, στην Ομοσπονδία, μίλησε για τη 3η θέση λέγοντας τα εξής: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα το να βρίσκομαι πάλι στο βάθρο! Το Grand Prix της Ορλεάνης είναι από τις πιο αγαπημένες μου διοργανώσεις για να βρίσκομαι στους top-4 finalists. Αρχικά, πάντα θα αποτελεί ένας ξεχωριστός αγώνας για μένα επειδή εκεί πήρα το πρώτο μου κύπελλο και δεύτερον γιατί είναι η διοργάνωση που μαζεύει το μεγαλύτερο κοινό και νιώθεις την πυγμή του κόσμου όταν παίζεις.

Δυστυχώς φέτος η αντίπαλος μου στον ημιτελικό ήταν Γαλλίδα οπότε η πυγμή του κόσμου δεν ήταν υπέρ μου. Πραγματικά όμως είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά. Είμαι χαρούμενη που στους τελευταίους αγώνες σταθεροποιούμαι στις πρώτες θέσεις και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω.

Ο προπονητής μου Χρήστος Σαΐνης ήταν εκεί για να με κρατήσει ήρεμη σε μια μέρα που ήμουν τρομερά αγχωμένη γιατί ένιωθα ότι πρέπει να υπερασπιστώ την περσινή μου νίκη. Mετά το grand prix παρέμεινα στη Γαλλία και θα συνεχίσω την προπόνησή μου στην ακαδημία Christian Bauer με επόμενο στόχο το Grand Prix της Τυνησίας στα μέσα του Ιανουαρίου. Είμαι ενθουσιασμένη με το τελευταίο αποτέλεσμα αλλά τώρα το κεφάλι κάτω ξανά και συνεχίζω τη σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία