fbpx

Σεμινάριο για τις πολιτικές ασφάλειας και προστασίας από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία

Σεμινάριο για τις πολιτικές ασφάλειας και προστασίας από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ξιφασκίας μέσω της αρμόδιας επιτροπής της θα πραγματοποιήσει το διήμερο (13-14/12) δύο σεμινάρια σχετικά με τις πολιτικές ασφάλειας και προστασίας του ατόμου στον αθλητισμό.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι το πρώτο μία σειρά σεμιναρίων της FIE με στόχο να βοηθήσει τις εθνικές ομοσπονδίες να θέσουν τις βάσεις, να βελτιώσουν τις διαδικασίες και να ανανεώσουν τις πολιτικές που ακολουθούν ως προς τον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας των ατόμων (safeguarding).

Η θεματική του πρώτου σεμιναρίου θα έχει δύο σκέλη: α) γενική εισαγωγή στην ασφάλεια και προστασία του ατόμου στον αθλητισμό και η πολιτική της FIE και β) ανάπτυξη εθνικής πολιτικής στο συγκεκριμένο τομέα.

Το σεμινάριο θα διευθύνει η Τζωρτζίνα Άσερ, πρόεδρος της επιτροπής της FIE “Γυναίκα και ξιφασκία” και πιστοποιημένη από την IOC υπεύθυνη υποστήριξης στον τομέα του αθλητισμού. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δύο φορές: την Τρίτη (13/12) στις 15:00 στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση στην γαλλική, και την Τετάρτη (14/12) στις 21:00 στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση στην ισπανική.

Τις διαλέξεις θα παρακολουθήσει εκ μέρους της ΕΟΞ το μέλος του ΔΣ, αλλά και ένα από τα 11 μέλη της διοργανώτριας επιτροπής της FIE, Ίρις Βλαχούτσικου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία