fbpx

Καραμπάσης στο ApexSports.gr: «Δεν ξεκίνησα καλά, όμως κατάφερα να βρω ρυθμό και να κατακτήσω την 3η θέση»

Καραμπάσης στο ApexSports.gr: «Δεν ξεκίνησα καλά, όμως κατάφερα να βρω ρυθμό και να κατακτήσω την 3η θέση»

Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Καραμπάσης κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο και συγκεκριμένα το χάλκινο, σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων, αυτή τη φορά στην Μπρατισλάβα.

Με αφορμή την 3η θέση ο Έλληνας ξιφομάχος μίλησε στο ApexSports.gr, για τον αγώνα του στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά, βρήκε ρυθμό και ανέβηκε στο βάθρο. Μάλιστα, μίλησε και για τους στόχους του στη συνέχεια.

Ο Καραμπάσης είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο, μετά το αργυρό στη Λειψία της Γερμανίας στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο αγώνας στην Μπρατισλάβα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού έχασα 3 παιχνίδια στις πουλ και έτσι οι αγώνες των νοκ αουτ ήταν από την αρχή δύσκολοι. Παρόλα αυτά, κατάφερα να βρω ρυθμό για να καταφέρω να κατακτήσω την 3η θέση.

Οι στόχοι μου για τη χρόνια είναι να συνεχίσω τα καλά αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Καραμπάσης με αυτή την εμφάνιση αναμένεται να “σκαρφαλώσει” ακόμα πιο ψηλά από τη 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη εφήβων στην οποία είχε πλασαριστεί μετά το αργυρό μετάλλιο της Λειψίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία