fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 108η θέση ο Δημήτρης Γκίκας – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων στην Ιταλία

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 108η θέση ο Δημήτρης Γκίκας – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων στην Ιταλία

Την 108η θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Γκίκας (Αξία) στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 ξίφος ασκήσεως, το οποίο διεξάγεται στη Νάπολι της Ιταλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/01).

Ο νεαρός ξιφομάχος πήρε την καλύτερη και υψηλότερη θέση, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές των εφήβων στη διοργάνωση, κερδίζοντας στη φάση των “256” τον Μοχάμεντ Αλμεϊρί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με σκορ 15/5.

Στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε από τον Αμερικάνο Τζέιντεν Χούσι, καθώς ηττήθηκε με σκορ 15/1, και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του προσπάθειες στην 108η θέση.

Την αμέσως επόμενη καλύτερη θέση είχε ο Σταυράκης Μιχάλης (ΑΞΙΑ), που έφτασε στην 125η θέση, ενώ τον ακολούθησαν οι Μαρκάκης Χρήστος Τουλάκης (ΑΟΞ Αιγάλεω) και Γεροσίδερης Σωτήρης (ΓΕ Φλώρινας) στις θέσεις 148 και 157.

Στη 161η θέση έφτασαν οι Χατζηγιάννης Μαξιμιλιανός (ΑΟΞ Αιγάλεω) και Μεϊντάνης Δημήτρης (ΑΞΙΑ), ενώ στην 179η θέση τερμάτισε ο Σταμέλλος Κωνσταντίνος (ΑΞΙΑ).

Στην 186η θέση ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο Αντωνίου Ξενοφών-Ζέφυρος (ΑΞΙΑ), στην 189η θέση ο Αποστολόπουλος Μάνος (ΑΞΙΑ), στην 193η θέση ο Γκούμας Αντώνης (ΑΟΞ Αιγάλεω) και στην 204η θέση ο Σμυρνής Νίκος (ΟΞ Γλυφάδας).

Στη 213η θέση τερμάτισαν οι Χιωτέλης Άρης Χαράλαμπος (ΟΞ Γλυφάδας), Μιχαλόπουλος Αχιλλέας Δημήτρης (ΟΞ Γλυφάδας), Ντούκα Νίκος (ΑΟΞ Αιγάλεω) και Τσουτσοπλίδης Δημήτρης (ΑΞΙΑ), στην 217η θέση ο Αψής Αλέξανδρος (ΟΞ Γλυφάδας) και στη 218η θέση ο Λορίδας Μάριος (ΟΞ Γλυφάδας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία