fbpx

Γκουντούρα: “Χρειαζόταν υπομονή και αρκετό χρόνο για να έρθει το χρυσό μετάλλιο”

Γκουντούρα: “Χρειαζόταν υπομονή και αρκετό χρόνο για να έρθει το χρυσό μετάλλιο”

Στην κορυφή του βάθρου των νικητών ανέβηκε η Δώρα Γκουντούρα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Grand Prix της Σεούλ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις.

Στις δηλώσεις της μετά την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου, η Ελληνίδα ξιφομάχος αναφέρθηκε στο τι χρειάστηκε για να τα καταφέρει, στα συναισθήματά της μετά την κατάκτηση της κορυφής, αλλά και στη συγκινητική στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου στην απονομή.

«Το ήθελα πάρα πολύ το χρυσό μετάλλιο, είχα φτάσει αρκετές φορές στην πηγή και δεν είχα πιει νερό, ακόμα και για ένα χτύπημα. Τώρα όμως τα κατάφερα και για αυτό μου βγήκε το συναίσθημα όταν πήρα τον τελευταίο πόντο.

Το ήξερα ότι χρειαζόταν υπομονή και αρκετό χρόνο για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και η επιμονή μου με δικαίωσε. Θέλω να σταθώ όμως περισσότερο στη σταθερότητα που είχα όλη τη μέρα στα παιχνίδια μου και στο κάτι παραπάνω που έδωσα στο τέλος όταν χρειαζόταν για τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι αυτή η νίκη ήρθε στην πρώτη διοργάνωση εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης».

Αναφορικά με τη στιγμή της απονομής, είπε: «Η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και η θέα της ελληνικής σημαίας πιο ψηλά από όλες στον ιστό ήταν κάτι που είχαμε ζήσει ξανά χάρη στη Δέσποινα, κάθε φορά όμως είναι πολύ συγκινητική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία