fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Η EFC ανέθεσε στο Πλόβντιβ τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Η EFC ανέθεσε στο Πλόβντιβ τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών ανέθεσε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας η EFC, μετά από εισήγηση της FIE, με τη διοργάνωση να διεξάγεται το χρονικό διάστημα 16/18/6, περιλαμβάνοντας μόνο το ατομικό.

Η FIE (Παγκόσμια ομοσπονδία ξιφασκίας), έπειτα από συνεδρίαση του εκτελεστικού συμβουλίου της, έστειλε στην EFC (Ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ξιφασκίας) τις ακόλουθες εισηγήσεις:

1. Η διοργάνωση των European Games στην Πολωνία (25-30/6) θα διατηρήσει την ιδιότητα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για το ομαδικό, για το οποίο θα συνυπολογιστεί και η βαθμολογία για την Ολυμπιακή πρόκριση.
2. Οι ατομικοί αγώνες στα European Games στην Πολωνία (25-30/6) δεν θα έχουν ιδιότητα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν θα έχουν συμμετοχή στη διαδικασία Ολυμπιακής πρόκρισης
3. Η EFC πρέπει να διοργανώσει μία ξεχωριστή διοργάνωση με χαρακτήρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ατομικών αγώνων εντός του μήνα Ιουνίου, πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μιλάνου που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. Η βαθμολογία στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα ληφθεί υπόψιν και για την Ολυμπιακή πρόκριση.
4. Η FIE θα στηρίξει οικονομικά την νέα διοργάνωση

Με βάση τα παραπάνω η EFC ξεκίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση της Βουλγαρίας και θα κοινοποιήσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία