fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο – Τιφλίδα: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό η Γαρυφάλλου

Παγκόσμιο Κύπελλο – Τιφλίδα: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό η Γαρυφάλλου

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Τιφλίδα πήρε η Σταυρίνα Γαρυφάλλου, στην πρώτη μέρα της διεξαγωγής των αγώνων στη Γεωργία.

Η Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) έκανε εξαιρετική αρχή στις πουλ, έχοντας 6 νίκες σε 6 παιχνίδια, και ως No. 2 του προκριματικού ταμπλό πέρασε απευθείας στο κυρίως ταμπλό των “64”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/6. Αυτή θα είναι και η πρώτη της συμμετοχή στη μέχρι τώρα καριέρα της σε κυρίως ταμπλό ενός παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών.

Από την άλλη, η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) πέτυχε 2 νίκες και 4 ήττες στην πουλ, πέρασε όμως στη φάση των νοκ-άουτ. Εκεί ηττήθηκε στην πρώτη της αναμέτρηση από την Κινέζα Γιουαντίνγκ Κάι με 15/9 και ολοκλήρωσε εκεί την αγωνιστική της παρουσία, καταλαμβάνοντας την 138η θέση στο σύνολο.

Όσο για την 17χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς το Σάββατο (3/6 θα) για τον αποκλεισμό της Κοντοχριστοπούλου, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Κάι (FIE No. 33) για την είσοδο στη φάση των “32” της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία