fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως: Ξεχώρισε η Γαρυφάλλου στη Σερβία

Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως: Ξεχώρισε η Γαρυφάλλου στη Σερβία

Μέχρι το ταμπλό των “128” του προκριματικού γύρου έφτασαν οι πέντε Ελληνίδες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως γυναικών, που διεξήχθη στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Οι Σταυρίνα Γαρυφάλλου, Μαρία Στάμος και Ελένη Μπάλλου πέρασαν από τη φάση των πουλ με 4 νίκες και 2 ήττες, ενώ η Μαρία Χαλδαίου και η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου πέρασαν με 3 νίκες και 3 ήττες.

Και οι πέντε αθλήτριες πέρασαν άνευ αγώνα (bye) το γύρο των 256 και αγωνίστηκαν απευθείας για να διεκδικήσουν θέση στο γύρο των “64” του προκριματικού ταμπλό, όμως καμία δεν μπόρεσε να προχωρήσει.

Η Γαρυφάλλου ηττήθηκε με 15/14 από την Αυστριακή Ολίβια Βόλγκεμουτ, η Στάμος με 15/6 από τη Γιαπωνέζα Κάριν Μιγιαγουάκι, η Μπάλλου με 15/10 από τη Ρουμάνα Εμίλια Κόρμπου, η Χαλδαίου με 15/9 από τη Γιαπωνέζα Κομάκι Κικούτσι και η Κοντοχριστοπούλου με 15/14 από την Αιγύπτια Σάρα Αμν Χοσνί.

Έτσι, οι πρωταθλήτριες μας κατέκτησαν την 114η (Γαρυφάλλου), 117η (Στάμος), 120η (Μπάλλου), 122η (Χαλδαίου) και 128η θέση (Κοντοχριστοπούλου), αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία