fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως: Συνεχίζουν στο Παρίσι Κοντοχριστοπούλου και Στάμος

Η Κοντοχριστοπούλου στο Παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως γυναικών

Εκτός συνέχειας από το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως, που διεξάγεται στο Παρίσι, έμειναν η Μαρία Χαλδαίου και η Ελένη Μπάλλου που αποκλείστηκαν στο προκριματικό ταμπλό των “256” του ατομικού γυναικών.

Η Μπάλλου ηττήθηκε 15/14 από την Γουονγκ (Χονγκ Κονγκ) και η Χαλδαίου ηττήθηκε 15/9 από τη Ρουμάνα Καλουγκαρεάνου. Κατέκτησαν την 171η και 178η θέση αντίστοιχα.

Από την άλλη, με 15/4 η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου πέρασε το εμπόδιο της Σουηδέζας Μίκουλακ και θα διεκδικήσει θέση στο προκριματικό ταμπλό των “64” κόντρα στη Ρωσίδα Μάρτα Μαρτιάνοβα, μία αθλήτρια που είχε κατακτήσει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο με το ομαδικό του ξίφους ασκήσεως.

Ελαφρώς ευκολότερη αποστολή έχει η Μαρία Στάμος, που θα αντιμετωπίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο την Πολωνή Μαρτίνα Γιελίνσκα. Στόχος των Ελληνίδων είναι η είσοδος στο προκριματικό ταμπλό των “32” που δίνει την πρόκριση για το αυριανό κυρίως ταμπλό των “64”.

Η μία νίκη που σημείωσε η Σταυρίνα Γαρυφάλλου σε 6 παιχνίδια φάση των πουλ του προκριματικού γύρου, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στη κορυφαία διοργάνωση του κόσμου για το όπλο. Κατέκτησε την 205η θέση μεταξύ 229 αθλητριών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία