fbpx

Γκαλινάρι: «Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

Γκαλινάρι: «Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του χιαστού συνδέσμου, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα επιστροφής.

Ο Ιταλός φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, τραυματίστηκε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάνοντας και το Ευρωμπάσκετ που ακολούθησε με την Ιταλία.

Ο Γκαλινάρι γνωστοποίησε πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες, ήταν επιτυχημένη, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία.

«Χθες υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για τον χιαστό μου και ήταν επιτυχημένη. Τώρα εστιάζω στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Σέλτικς και το ιατρικό προσωπικό του New England Baptist Hospital. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Dr. Antonio Orgiani και τον Dr. Rodolfo Rocchi για την υποστήριξη που μου έδωσαν στην Ιταλία πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Και φυσικά ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου για τη συνεχή υποστήριξή τους και τις ευχές τους. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» ανέφερε το μήνυμα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ