fbpx

Δ. Γιαννακόπουλος: Το απρόοπτο της πτήσης, που τον κράτησε μακριά από τον τελικό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Λεπτομέρειες του απρόοπτου στην πτήση, που θα μετέφερε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Κρήτη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έγιναν γνωστές τη Δευτέρα 19/02.

Το λίαρ τζετ, που χρησιμοποίησε για τη μετακίνησή του παρουσίασε πρόβλημα με τον έναν τροχό και δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρισκόταν με την οικογένειά του στη Μαδρίτη κι από εκεί έφυγαν όλοι με προορισμό την πόλη διεξαγωγής του φάιναλ 8. Κατά την απογείωση όμως κλάταρε ο ένας από τους δυο τροχούς του αεροπλάνου. Ενημερώθηκε μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Γιαννακόπουλος και είχε την αγωνία του για το αν θα μπορέσει να φτάσει στο Ηράκλειο και στον αγώνα…

Τα μικρά τζετ προσγειώνονται και με έναν τροχό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορούσε σε αυτή τη χρονική περίοδο να συμβεί στο Ηράκλειο γιατί έχει κλείσει για εργασίες ο μεγάλος αεροδιάδρομος. Οι υπεύθυνοι κάνουν ασφαλτόστρωση σε αυτόν και χρησιμοποιούν μόνο τον μικρό.

Το αεροπλάνο από τη Μαδρίτη χρειαζόταν τον μεγάλο αεροδιάδρομο κι επειδή στο Ηράκλειο δεν πληρούνταν τώρα οι προϋποθέσεις κρίθηκε σκόπιμο για λόγους ασφαλείας να μη γίνει η προσγείωση. Εν πτήσει αποφασίστηκε η αλλαγή, το αεροσκάφος αναγκαστικά πήρε άλλη κατεύθυνση και προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα με τον έναν τροχό.

Οι πιλότοι ενημέρωσαν το “Ελευθέριος Βενιζέλος” κι έγινε η σχετική προετοιμασία χωρίς να χρειαστεί να παρθούν ιδιαίτερα μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ