fbpx

Ο Αβδάλας πάει Ιντιάνα

Ο Αβδάλας πάει Ιντιάνα

Πέρσι ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, φέτος είναι η σειρά ενός άλλου ταλαντούχου παίκτη του Παναθηναϊκού να εκπροσωπήσει το Ελληνικό μπάσκετ στο Basket ball Without Borders. Ο Νεοκλής Αβδάλας (που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Καρδίτσα) θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ιντιάνα, όπου στο περιθώριο του Ολ-Σταρ Γκέιμ θα διεξαχθεί το ετήσιο καμπ του ΝΒΑ για τους πιο ταλαντούχους παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Την φετινή σεζόν θα πάρουν μέρος οι παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2006 και ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ είναι ένας από τους 40 που πήρε το τιμητικό χρίσμα.

Στο περσινό BWB, που έγινε στο Σολτ Λέικ Σίτι, ο Σαμοντούροφ είχε υποστεί διάστρεμμα στην πρώτη μέρα των αγώνων και δεν είχε διακριθεί, αλλά είχαν ξεχωρίσει αρκετοί Ευρωπαίοι που φέτος θα είναι στον πρώτο γύρο του ντραφτ.

Ο λιθουανικής καταγωγής (αλλά μεγαλωμένος στην Αμερική) Μάτας Μπουζέλις είχε αναδειχθεί MVP, ενώ στην ομάδα των Ολ-Σταρ, είχαν συμπεριληφθεί ο Νίκολα Τόπιτς του Ερυθρού Αστέρα και ο Τιτζάν Σαλαούν της Σολέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ