fbpx

Παναθηναϊκός: Σερέλης μέχρι το καλοκαίρι, κυνηγάει Λάσο!

Παναθηναϊκός: Σερέλης μέχρι το καλοκαίρι, κυνηγάει Λάσο!

Με τον Χρήστο Σερέλη αναμένεται να πορευτεί ο Παναθηναϊκός μέχρι το φινάλε της σεζόν. Κυνηγάει Λάσο για την επόμενη σεζόν το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta και του Γιώργου Κούβαρη, ο Χρήστος Σερέλης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού καθώς συμφώνησε με τους «πράσινους».

Ο Χρήστος Σερέλης, λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ως μέλος του σταφ του «τριφυλλιού» επιστρέφει και αναλαμβάνει head coach τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν 2022-23!

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ApexSports.gr

Όπως σας είχε πληροφορήσει το ApexSports.gr σε ρεπορτάζ του Γιώργου Συρίγου, ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θέλει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Λάσο.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός να συζητήσει για μια ενδεχόμενη συνεργασία του με τους «πράσινους» και όπως επιβεβαιώνει το Gazzetta, o Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του για το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Λάσο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, τότε ο Σερέλης θα παραμείνει στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του Ισπανού πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ