fbpx

Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου το πρώτο ραντεβού με Λάσο

Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου το πρώτο ραντεβού με Λάσο

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη του ApexSports.gr για το ενδεχόμενο συμφωνίας Παναθηναϊκού και Πάμπλο Λάσο για τη νέα σεζόν, το θέμα κυριαρχεί στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ κι επιβεβαιώνεται πλήρως από κάθε πηγή.

Το ApexSports.gr σας φέρνει πρώτο και την επόμενη εξέλιξη στο σίριαλ για τον προπονητή του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24. Τις τελευταίες ώρες γράφεται κατά κόρον ότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγμάτευση.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, σύμφωνα με την ίδια πηγή από την Ισπανία που αποκάλυψε το θέμα στο ApexSports.gr.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα επισήμως διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Λάσο, Χοσέ Ορτίθ. Το «Τριφύλλι» έχει επικοινωνήσει επίσημα με τον εκπρόσωπο του Ισπανού προπονητή και ενημερώθηκε για την διαθεσιμότητα του πελάτη του ενόψει καλοκαιριού.

Πρακτικά, ο ατζέντης του Λάσο, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του ApexSports.gr, ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει τον Παναθηναϊκό στη λίστα με τις ομάδες που θα ήθελε να δουλέψει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρώτη επίσημη επικοινωνία, αναμένεται να συμβεί -ίσως- και μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ