fbpx

Ήττα για την ομάδα του Αντρέι 

Ήττα για την ομάδα του Αντρέι 

Υπό το βλέμμα του Πέτζα Στογιάκοβιτς και της Αλέκας Καμηλά, η “δυτική ομάδα” του γιου τους ηττήθηκε με 109-106 στο Mcdonald’s All American.

Ξεκίνησε βασικός, έβαλε το πρώτο τρίποντο του αγώνα, αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3) πήρε μέρος στο Mcdonald’s All American στο Χιούστον, υπό το βλέμμα του πατέρα του Πέτζα και της μητέρας του Αλέκας Καμηλά. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δύο εύστοχα σουτ εντός πεδιάς (5 πόντοι, 1/3 διπ., 1/3 τριπ.) κι η ομάδα της Δύσης στην οποία αγωνίστηκε ηττήθηκε με 109-106 από την Ανατολή. 

Ο 18χρονος φόργουορντ ξεκίνησε βασικός δίπλα στον Ρον Χόλαντ (Τέξας), τον Μπράντον Γκάρισον (Οκλαχόμα Στέιτ), τον Τζάρεντ Μακ Κέιν (Ντιουκ) και τον Αϊζάια  Κόλιερ του USC ο οποίος αναδείχθηκε MVP του αγώνα μαζί με τον Ντι Τζέι Ουάγκνερ της Ανατολής. 

Το πρώτο του καλάθι σημειώθηκε πίσω από την γραμμή των τριών πόντων, στο τρίτο λεπτό του αγώνα. 

Στο δεύτερο του καλάθι, έδειξε την ικανότητα του να χειρίζεται την μπάλα, αλλά και την ευελιξία του, καθώς με μια ριβέρς ντρίμπλα απέφυγε τον Μακένζι Μπαγκο του Ντιουκ και πέτυχε το δεξί λέι-απ, προκαλώντας το χαμόγελο των γονιών του.

Εντυπωσίασε και τον πατέρα του ο Μπρόνι! 

Ο συμπαίκτης του, Μπρόνι Τζέιμς ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε 15 πόντους με πέντε τρίποντα. Μάλιστα το τελευταίο του με 80 δευτερόλεπτα για την λήξη, έβαλε μπροστά την δυτική ομάδα με 106-105, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό. 

Στο Τογιότα Σέντερ του Χιούστον βρέθηκε ο «βασιλιάς Λε Λεμπρόν», μαζί με την σύζυγο του και τον δεύτερο τους γιο, Μπράις και φυσικά όλοι πανηγύρισαν έξαλλα τα καλάθια του Μπρόνι, ο οποίος ήταν ο μόνος παίκτης από τους 24 που ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν. Εκτός από τα κολέγια πρώτης γραμμής που του έχουν προσφέρει υποτροφία, ο γιος του Λε Μπρον σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει επαγγελματίας είτε στην G League με τους Ignite, είτε στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε όλα τα καλάθια του Mcdonald’s All American. 

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ