fbpx

Μάρα για UCLA

Ο Αντάι Μάρα

Το μεγάλο ταλέντο του ισπανικού μπάσκετ εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει από την Σαραγόσα για να ενταχθεί στο φημισμένο πανεπιστήμιο.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο του Ισπανικού, αλλά ολόκληρου του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Αντάι Μάρα από την τρέχουσα περίοδο έχει δείξει ψήγματα των τεράστιων ικανοτήτων του με την φανέλα της Σαραγόσα, η οποία ωστόσο αναμένεται να τον χάσει! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο, ο 18χρονος σέντερ σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής και το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει είναι το UCLA.

Ο Μάρα έχει παίξει φέτος σε 20 ματς της ACB και έχει 5,7 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και μια τάπα μέσο όρο, αλλά σε μόλις 11 λεπτά μέσης συμμετοχής. Θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιος ακόμα και για τον πρώτο γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ το 2024 και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να παίξει στο NCAA. Το UCLA είναι ένα από τα πολλά πανεπιστήμια που του έχει προσφέρει υποτροφία και θεωρείται το φαβορί για να τον εντάξει στο ρόστερ του από την περίοδο 2023-24.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ